måndag 27 april 2009

Livfsfarligt att leva

I dagarna kan man läsa och höra på nyheterna om svinpesten som breder ut sig. Och även om det säker är allvarligt , så kör dagspressen som om "domedagen" har kommit.
Jag är kanske naiv , men jag vägrar att gå upp i limmning över allt som det varnas för. Ett axplock över man kan då och då kan dö av:
Grillchips = kommer ni ihåg rocagill (vet inte om det stavas så)
Hur som helst vräker jag i mig grillchips

Vin = ena dagen kan man läsa att man inte ska dricka vin och dagen efter så är det bra.
Tror ni att jag dricker vin? Yepp!

Sola= Tydligen ska man ha solskyddsfaktor 50 om man är utomlands.
Solar gör jag så fort jag kommer åt. Gärna utan solskyddsfaktor.

Köra bil för fort:
Hastighetsmätare som går up till 260 km/h/ Avdelning : jag försöker köra ofta och fort!

Äta kyckling=är det inte glas så är det fågelinfluensan som härjar.
MMMM kyckling det är gott och det äter jag ofta.

Om man ska följa allt som står i tidningarna , ska man tydligen helst inte gå utanför dörren , äta grönt, helst inte kyckling , inte sola,´, ingen grillchips och så vidare.

Jag väljer att göra tvärtom!!! ÄR DET KANSKE DET SOM KALLAS ATT MAN LEVER LIVET?

Ps: Bajen handboll torskade i går ...men jag lovar att det var sista gången i år!
Ds: Finns det ingen annan där ute som funderar på vart Robert Prytz tog vägen?

3 kommentarer:

  1. Tjenare!!!!
    Hur gör du när du kör fort i den svarta lilla bilen. Kommer du upp i hastighet om du maxar bilen på 65:an? Prytz lämnade Sverige 1982 men flyttar hem till Malmö igen/T

    SvaraRadera
  2. Grillchips lämnar en eftersmak av lök i munnen - kan verkligen inte vara hälsosamt, men alla andra sorter är nice ;) Saknar er! Kram

    SvaraRadera
  3. Torsten: Du skulle vara förvånad vad citran kan göra i nerförsbacke och sol i ryggen!

    Tant T: Pss miss u too (men säg inte att jag har sagt så ...lite b*gigigt

    SvaraRadera